Personvernerklæring

Sist oppdatert: 03. juni 2020

Denne personvernerklæringen beskriver retningslinjer og prosedyrer for innsamling, bruk og offentliggjøring av opplysningene dine når du bruker Promocodius.com (er også kjent som "Promocodius", "Selskapet", "Nettstedet", "Tjenesten", "vi", "oss" ",eller "vår" i denne avtalen). Vi bruker dine personlige data for å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke nettstedet, samtykker du til innsamling og bruk av informasjon i henhold til denne Personvernerklæringen.

Hovedspråket i Promocodius personvernerklæring er engelsk. Hvis vi tilbyr en oversettelse av noen del av personvernerklæringen, samtykker du i at oversettelsen kun er gitt som en hjelp til deg. Hvis det er noen avvik mellom den engelske versjonen av personvernerklæringen og dens oversettelse, vil den engelskspråklige versjonen ha forrang.

Innsamling og bruk av dine personopplysninger

Promocodius.com behandler personopplysninger i henhold til EUs generelle databeskyttelsesforordning (General Data Protection Regulation, GDPR).

Denne personvernerklæringen gjelder bare for våre aktiviteter på nett, og omfatter besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de delte med og/eller lagrer i Promocodius. Denne erklæringen gjelder ikke informasjon som er samlet inn offline eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

Informasjon vi samler inn

Personopplysninger

Personopplysningene du blir bedt om å oppgi, og årsakene til at du blir bedt om å oppgi dem, vil bli forklart til deg på det tidspunktet vi ber deg om å oppgi dine personopplysninger.

Hvis du kontakter oss direkte, kan det hende at vi får ytterligere informasjon om deg, for eksempel navn, e-postadresse, telefonnummer, innholdet i meldingen og/eller vedlegg du kan sende oss, og all annen informasjon du kan velge å oppgi.

Når du abonnerer på nyhetsbrevet vårt, samler vi inn og lagrer din e-postadresse for å sende deg e-post med tips og nyheter. Vi sender bare ut nyhetsbrev til brukere som har bekreftet abonnementet sitt via e-post.

For å forbedre nyhetsbrevene våre og evaluere innholdets relevans, samler vi inn data om hvordan abonnenter samhandler med nyhetsbrevet.

Abonnenter kan når som helst melde seg av via lenken på slutten av hvert nyhetsbrev, eller ved å kontakte oss.

Bruksdata

Promocodius følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle hostingselskaper gjør dette og det er en del av analysen i forbindelse hostingtjenester. Informasjonen som samles inn via loggfiler inkluderer IP-adresser, nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato og tid, henvisnings sider og exit-sider, og muligens antall klikk. Disse er ikke koblet til noen opplysninger som er personlig identifiserbare. Hensikten med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelse på nettstedet og samle inn demografisk informasjon.

Siden vi ikke samler inn personopplysninger som navn eller adresse, kan det hende at informasjonen ovenfor ikke er knyttet til deg personlig.

Promocodius bruker, som alle andre nettsteder, 'informasjonskapsler'. Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert besøkernes preferanser, og sidene på nettstedet som besøkende ba om tilgang til eller besøkte. Informasjonen brukes til å optimalisere brukernes opplevelse ved å tilpasse innholdet på nettstedet vårt basert på besøkendes nettlesertype og/eller annen informasjon. Lær mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger i vår Erklæring om informasjonskapsler.

Lenker til andre nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Vi anbefaler deg på det sterkeste å gjennomgå personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over innhold, personvernregler eller praksis på tredjeparts nettsteder eller tjenester, og bærer ikke noe ansvar for innholdet som er publisert der.

Bruk av dine personopplysninger

Selskapet kan bruke personopplysninger til følgende formål:

  • For å tilby og vedlikeholde tjenesten vår, inkludert overvåking av bruken av tjenesten vår.
  • For å administrere dine forespørsler: behandle og administrere dine forespørsler til oss.
  • For å gi deg nyheter, spesialtilbud og generell informasjon om andre varer, tjenester og begivenheter med mindre du har valgt ikke å motta slik informasjon.

Lagring av dine personopplysninger

Informasjonen som samles inn, lagres hos nøye utvalgte tredjepartsbedrifter som har prosesser som oppfyller GDPR, og som aldri overfører informasjonen de samler inn. Data om bruken av vår webtjeneste lagres i Google Analytics. E-postmeldinger og informasjon om bruk av nyhetsbrev lagres i Mailerlite. Informasjonen som er lagret av disse tredjepartene er regulert i samsvar med tredjepartens personvernregler.

Selskapet vil lagre dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for de formålene som er beskrevet i denne Personvernerklæringen.

Overføring av dine personlige data

Informasjonen din, inkludert personopplysninger, behandles på selskapets driftskontorer og på andre steder der partene som er involvert i behandlingen er lokalisert. Det betyr at denne informasjonen kan overføres til - og vedlikeholdes - på datamaskiner som ligger utenfor staten, provinsen, landet eller annen myndighet, der lovene om databeskyttelse kan avvike fra lovgivningen din.

Ditt samtykke til denne Personvernerklæringen, etterfulgt av at du sender inn slike opplysninger, representerer ditt samtykke til denne overføringen.

Selskapet tar alle rimelige nødvendige skritt for å sikre at dataene dine blir behandlet sikkert i henhold til denne Personvernerklæringen. De vil ikke bli overført til noen organisasjon eller land med mindre det er iverksatt passende kontrolltiltak.

Utlevering av dine personopplysninger

Virksomhetstransaksjoner

Hvis selskapet er involvert i en fusjon, erverv eller salg av eiendeler, kan dine personopplysninger overføres til en tredjepart og bli underlagt en annen Personvernerklæring.

Rettshåndhevelse

Selskapet kan være forpliktet til å utlevere personopplysningene dine under visse betingelser, for eksempel når en lov eller offentlige myndigheter (f.eks. en domstol) krever det.

Andre juridiske krav

Selskapet kan utlevere personopplysningene dine hvis denne handlingen er nødvendig for å:

  • Overholde en juridisk forpliktelse
  • Beskytte og forsvare selskapets rettigheter eller eiendom
  • Forhindre eller undersøke mulig ugjerninger knyttet til bruk av tjenesten
  • Beskytte brukerne av tjenesten eller publikum

Sikkerheten til dine personopplysninger

Sikkerheten til dine personopplysninger er viktig for oss, men husk på at ingen metode for overføring via internett eller metode for elektronisk lagring er 100 % sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable virkemidler for å beskytte personopplysningene dine, kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhet.

CCPA personvernrettigheter (Ikke selg min personlige informasjon)

I henhold til CCPA så har forbrukere i California, sammen med andre rettigheter, rett til å:

  • Be om at en virksomhet som samler inn en forbrukers personopplysninger opplyser hvilke kategorier og spesifikke personopplysninger som en virksomhet har samlet inn om forbrukere.
  • Be om at en virksomhet sletter alle personopplysninger om forbrukeren som en virksomhet har samlet inn.
  • Be om at en virksomhet som selger en forbrukers personopplysninger, ikke selger forbrukerens personopplysninger.

Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned på å svare deg. Hvis du ønsker å benytte deg av noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss.

GDPR Personvernrettigheter

Vi vil forsikre oss om at du er klar over alle dine rettigheter i forbindelse med beskyttelse av personopplysninger. Alle brukere har rett til følgende:

  • Retten til innsyn - Du har rett til å be om kopier av dine personopplysninger. Vi kan belaste deg et lite gebyr for denne tjenesten.
  • Retten til retting - Du har rett til å be om at vi korrigerer opplysninger du mener er unøyaktige. Du har også rett til å be om at vi kompletterer informasjonen du mener er ufullstendig.
  • Retten til sletting - Du har rett til å be om at vi sletter dine personopplysninger, under visse betingelser.
  • Retten til å begrense behandlingen - Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger, under visse betingelser.
  • Retten til å protestere mot behandling - Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger, under visse betingelser.
  • Retten til dataportabilitet - Du har rett til å be om at vi overfører dataene vi har samlet inn til en annen organisasjon, eller direkte til deg, under visse betingelser.

Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned på oss å svare deg. Hvis du ønsker å benytte deg av noen av disse rettighetene kan du kontakte oss.

Endringer i denne Personvernerklæringen

Vi kan oppdatere Personvernerklæringen vår fra tid til annen. Vi vil varsle deg om endringer i Personvernerklæringen.

Du blir bedt om å gjennomgå denne Personvernerklæringen for endringer med jevne mellomrom. Endringer i denne Personvernerklæringen er gyldige når de blir lagt ut på denne siden.