Tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty: 3. kesäkuuta 2020

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan tietosi keräämistä, käyttöä ja luovuttamista koskevat käytännöt ja menettelyt, kun käytät Promocodius.com-palvelua (tunnetaan myös nimellä "Promocodius", "yritys", "sivusto", "palvelu", "me" tai "meidän" tässä sopimuksessa). Käytämme henkilötietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Sivua käyttämällä hyväksyt tämän tietosuojakäytännön mukaisten tietojen keräämisen ja käytön.

Promocodius-tietosuojakäytännön pääkieli on englanti. Jos tarjoamme käännöksen jostakin tietosuojakäytännön osasta, hyväksyt, että käännös tarjotaan vain avuksesi. Jos tietosuojakäytännön englanninkielisen version ja sen käännöksen välillä on ristiriitoja, englanninkielinen versio on etusijalla.

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttö

Promocodius.com käsittelee henkilötietoja EU:n yleisellä tietosuoja-asetuksella (General Data Protection Regulation, GDPR).

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain verkkotoimintaamme ja on voimassa verkkosivustomme vierailijoille niiden tietojen osalta, jotka he ovat jakaneet ja / tai keränneet Promocodius-ohjelmassa. Tätä käytäntöä ei sovelleta tietoihin, jotka on kerätty offline-tilassa tai muiden kanavien kuin tämän verkkosivuston kautta.

Keräämämme tiedot

Henkilökohtaiset tiedot

Henkilökohtaiset tiedot, joita sinua pyydetään toimittamaan, ja syyt, joiden vuoksi sinua pyydetään toimittamaan näitä tietoja, selvitetään sinulle siinä vaiheessa, kun pyydämme sinua antamaan henkilökohtaisia tietojasi.

Jos otat meihin yhteyttä suoraan, saatamme saada lisätietoja sinusta, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, viestisi sisällön ja / tai liitetiedostot, jotka saatat lähettää meille sekä kaikki muut tiedot, jotka sinä päätät meille antaa.

Kun tilaat uutiskirjeemme, keräämme ja tallennamme sähköpostiosoitteesi lähettääksemme sinulle sähköpostiviestejä, joissa on vinkkejä ja uutisia. Lähetämme uutiskirjeitä vain käyttäjille, jotka ovat vahvistaneet tilauksensa sähköpostitse.

Jotta voimme parantaa uutiskirjeitämme ja arvioida sisällön relevanssia, keräämme tietoja siitä, kuinka tilaajat ovat yhteydessä uutiskirjeeseen.

Tilaajat voivat lopettaa tilauksen milloin tahansa kunkin uutiskirjeen lopussa olevan linkin kautta tai ottamalla yhteyttä meihin.

Käyttötiedot

Promocodius noudattaa standardoitua käyttötapaa lokitiedostojen käytössä. Nämä tiedostot kirjaavat tietoja kävijöistä, kun he käyvät verkkosivustoilla. Kaikki hostaus-yritykset tekevät tätä sekä osan hostauspalveluiden analytiikasta. Lokitiedostojen keräämiin tietoihin sisältyy Internet-protokollan (IP) osoitteet, selaintyyppi, Internet-palveluntarjoaja (ISP), päivämäärä ja aikaleima, viitesivut / poistumissivut ja mahdollisesti napsautusten lukumäärä. Näitä ei ole liitetty mihinkään henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevaan tietoon. Tietojen tarkoituksena on analysoida suuntauksia, hallinnoida sivustoa, seurata käyttäjien liikkumista verkkosivustolla ja kerätä demografisia tietoja.

Koska emme kerää henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimi tai osoite, yllä olevia tietoja ei välttämättä liitetä sinuun henkilökohtaisesti.

Kuten kaikki muutkin verkkosivustot, Promocodius käyttää evästeitä. Näitä evästeitä käytetään tietojen tallentamiseen, mukaan lukien kävijöiden tekemät valinnat sivustolla sekä millä yksittäisillä sivuilla kävijä vieraili verkkosivustolla. Tietoja käytetään käyttäjien käyttökokemuksen optimointiin mukauttamalla verkkosivustomme sisältöä vierailijoiden selaintyypin ja/tai muun tiedon perusteella. Lisätietoja siitä, kuinka käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi, voit lukea evästekäytännöstämme.

Linkit muille verkkosivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme ylläpidä. Suosittelemme, että tarkistat jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytännöt.

Meillä ei ole hallintaa kolmansien osapuolien sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä, emmekä ole vastuussa siellä julkaistusta sisällöstä.

Henkilötietojesi käyttö

Yhtiö voi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelumme tarjoaminen ja ylläpitäminen, mukaan lukien palvelumme käytön seuranta.
  • Pyyntöjesi hallinta: osallistuminen ja hallinta pyyntöihisi meille.
  • Tarjoaa sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleisiä tietoja muista tavaroista, palveluista ja tapahtumista, ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta sellaisia tietoja.

Henkilötietojesi tallentaminen

Kerätyt tiedot tallennetaan huolellisesti valituille kolmansien osapuolien yrityksille, joilla on prosesseja, jotka toteuttavat toimintansa GDPR:n mukaisesti ja jotka eivät koskaan välitä keräämiä tietoja. Tiedot verkkopalvelumme käytöstä tallennetaan Google Analyticsiin. Sähköpostit ja tiedot uutiskirjeen käytöstä tallennetaan Mailerlite-sivulle. Näiden kolmansien osapuolten tallentamia tietoja säännellään kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

Yhtiö tallentaa henkilötietosi niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin.

Henkilötietojesi lähettäminen

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, käsitellään yhtiön toimistoissa ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Tämä tarkoittaa, että nämä tiedot voidaan siirtää tietokoneisiin, joita sijaitsee oman osavaltion, provinssin, maan tai muun valtion lainkäyttövallan ulkopuolella, ja säilyttää niitä tietokoneissa, joissa tietosuojalait voivat poiketa lainkäyttövaltasi laista.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen, kun toimitat tällaisia ​​tietoja, edustavat suostumustasi tiedonsiirtoon.

Yhtiö ryhtyy kaikkiin kohtuullisesti tarpeellisiin toimiin varmistaakseen, että tietosi käsitellään turvallisesti tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Sitä ei toimiteta missään organisaatiossa tai maassa, ellei asianmukaisia valvontatoimenpiteitä toteuteta.

Henkilötietojesi siirto

Yrityksen muutokset

Jos yritys osallistuu sulautumiseen, hankintaan tai omaisuuden myyntiin, henkilötietosi voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle, ja niihin voidaan soveltaa erilaista tietosuojakäytäntöä.

Lainvalvonta

Yritystä voidaan velvoittaa paljastamaan henkilötietosi tietyin ehdoin, esimerkiksi kun laki tai viranomaiset (esimerkiksi tuomioistuin) vaativat sitä.

Muut lakisääteiset vaatimukset

Yhtiö voi paljastaa henkilötietosi uskoen, että tämä toiminta on välttämätöntä:

  • Noudattaakseen laillista velvoitetta
  • Suojaakseen ja puolustaakseen yrityksen oikeuksia tai omaisuutta
  • Estääkseen tai tutkiakseen mahdollisia palvelun käyttöön liittyviä väärinkäytöksiä
  • Suojatakseen palvelun käyttäjiä tai yleisöä

Henkilötietojesi suojaus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeä asia, mutta muista, että mikään Internetissä välitettävä menetelmä tai elektroninen tallennusmenetelmä ei ole täysin varma. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

CCPA:n (California Consumer Privacy Act) tietosuojaoikeudet (älä myy henkilökohtaisia tietojani)

CCPA:n nojalla Kalifornian osavaltion kuluttajilla on muun muassa oikeus:

  • Pyytää, että yritys, joka kerää kuluttajan henkilötietoja, paljastaa henkilötietojen luokittelun ja tarkat yksittäiset tiedot, jotka yritys on kerännyt kuluttajista.
  • Pyytää yritystä poistamaan kaikki kuluttajan henkilökohtaiset tiedot, jotka yritys on kerännyt.
  • Pyytää yritystä, joka myy kuluttajan henkilökohtaisia tietoja, lopettamaan kuluttajan henkilökohtaisten tietojen myynti.

Jos teet pyynnön, meillä on yksi kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää edellämainittuja oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä.

GDPR:n tietosuojaoikeudet

Haluamme varmistaa, että olet täysin tietoinen kaikista tietosuojaoikeuksistasi. Jokaisella käyttäjällä on oikeus seuraaviin:

  • Käyttöoikeus - sinulla on oikeus pyytää kopioita henkilökohtaisista tiedoista. Saatamme veloittaa sinulta pienen maksun tästä palvelusta.
  • Oikeus oikaisuun - sinulla on oikeus pyytää, että oikaisemme kaikki tiedot, joiden uskot olevan virheellisiä. Sinulla on myös oikeus pyytää, että me täydennämme tietoja, joiden uskot olevan puutteellisia.
  • Oikeus poistoon - sinulla on oikeus pyytää, että poistamme henkilötietosi tietyin ehdoin.
  • Oikeus rajoittaa käsittelyä - sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä tietyin ehdoin.
  • Oikeus vastustaa käsittelyä - sinulla on oikeus tietyissä olosuhteissa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen - sinulla on oikeus pyytää, että siirrämme keräämämme tiedot toiseen organisaatioon tai suoraan sinulle tietyin ehdoin.

Jos teet pyynnön, meillä on yksi kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin edellä mainituista oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme sinulle kaikista tietosuojakäytäntöjen muutoksista.

Sinua suositellaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne julkaistaan tälle sivulle.